الصلاة والسلام على سيد الخلق والمرسلين سيدنا محمد عليه الصلاة والسلام
أخباركم يااحلى اعضاء يارب تكونوا باحسن حال
طبعا الموضوع باين إنه البسبوسة اللى كلنا بنحبها هقولكم على وصفتى يارب تعجبكم بسم الله نبدأ
طريقة تحضير و عمل بسبوسة الشيف حسن بالصور خطوه خطوه
900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز
450جم سكر
300جم ماء
125 جم شربات تقيل
75جم جوز هند
2 م سمن بلدي او بقري معلب
كيس فانيلا
المقادير موضحة في الصورة
وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف
الخطوات كما في الصور
سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا
وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله
الصور موضحه القوام
وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه
وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن
وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل
وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله
كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم
صوره اخرى للتوضيح
ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم
ارجـــــــــــــــــــــــوا ان تكون قد اعجبتكم